Hvem er Kassebil.dk?

Lær' os at kende. Inden du handler.
Det er vigtigt, at vide hvem man handler med. Læs her hvem vi er, hvad vores mission og værdier er.

Mød vores team

Hver dag arbejder vi for at forbedre din næste leasingoplevelse.

En 100% digital biludbyder

Se din bil online
Når du kigger på varebiler hos os, foregår det online. Vi har fravalgt et fysisk showroom, for til gengæld at dig give den bedste digitale oplevelse på vores platform.
Lease din bil online
Selve handlen af din varebil foregår også online. Lige fra første tilbudsgivning til digital underskrift af din færdige leasingkontrakt. Slutresultatet er din ønskede varebil leveret til din hoveddør.
Hvorfor denne løsning?

Vi tror på at fremtidens bilhandel er digital og foregår online, hvorfor vi ønsker at være en forgangsvirksomhed for denne transformation.

Vi har bygget vores platformløsning i de nyeste systemer, der sikrer en hurtig og stabil brugeroplevelse. Derudover benytter vi førende IT-redskaber i vores dagligdag, som sikrer at alle interne processer er superoptimeret og automatiseret.

Dette setup gør at vi bruge vores tid på det som giver værdi til virksomheden, nemlig kundepleje. Derudover opnår vi enorme besparelser på tid og penge, som gør at vi kan tilbyde markedets bedste priser på leasing af varebiler.

Missionen

Vi vil tilbyde varebilskunder den hurtigste og bedste service, og være tilgængelig når kunden har behov for det. Vi vil med vores dedikerede team, tilbyde pålidelig rådgivning og ekspertise, så kunderne oplever at de er i trygge hænder, når de skal bestille deres næste varebil. Vi vil tilbyde kunderne en transparenthed, hvor ingenting er skjult, og hvor alt bureaukrati er holdt på et absolut minimum.

Visionen
Vi vil være den førende digitale løsning for leasing af varebiler, hvor håndværkere og andre varebilskunder, kan handle varebiler nemt og hurtigt. Vi vil forandre den traditionelle måde at handle bil på, så kunden kan blive kørende i en varebil, med et minimum af input i forhold til tid og energi, og samtidig til markedets bedste priser.
logo af kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Alle ugens dage
    09:00 - 20:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.