En bedre måde
at lease varebiler på

Her kan du se din pris på leasing af varevogn. Det er ganske let. Vælg din bil og beregn din leasingydelse.

5 stjerner fra Trustpilot, Facebook og Google

Products

Ford Transit Courier

Transit Courier

Ford

1.239 DKK pr. måned

Dacia Dokker

Dokker

Dacia

1.344 DKK pr. måned

Renault Kangoo

Kangoo

Renault

1.481 DKK pr. måned

Mercedes Citan

Citan

Mercedes

1.581 DKK pr. måned

Toyota Proace City

Proace City

Toyota

1.610 DKK pr. måned

Peugeot Partner

Partner

Peugeot

1.683 DKK pr. måned

Citroen Berlingo

Berlingo

Citroen

1.692 DKK pr. måned

Ford Transit Connect

Transit Connect

Ford

1.736 DKK pr. måned

VW Caddy

Caddy

VW

1.835 DKK pr. måned

Citroen Jumpy

Jumpy

Citroen

2.259 DKK pr. måned

Toyota Proace

Proace

Toyota

2.304 DKK pr. måned

Ford Transit Custom

Transit Custom

Ford

2.318 DKK pr. måned

Renault TRAFIC

TRAFIC

Renault

2.320 DKK pr. måned

Opel Vivaro

Vivaro

Opel

2.324 DKK pr. måned

Peugeot Expert

Expert

Peugeot

2.390 DKK pr. måned

Citroen Jumper

Jumper

Citroen

2.469 DKK pr. måned

Renault MASTER

MASTER

Renault

2.515 DKK pr. måned

Peugeot Boxer

Boxer

Peugeot

2.581 DKK pr. måned

VW Transporter

Transporter

VW

2.628 DKK pr. måned

Ford Transit

Transit

Ford

2.728 DKK pr. måned

Mercedes Vito

Vito

Mercedes

2.871 DKK pr. måned

VW Crafter

Crafter

VW

2.937 DKK pr. måned

Mercedes Sprinter

Sprinter

Mercedes

2.999 DKK pr. måned

Populære modeller og mærker inden for leasing af varevogne

Hos Kassebil.dk tilbyder vi det mest populære varebiler fra Mercedes, Ford, Volkswagen, Renault, Peugeot, Fiat, Citron, Iveco, Toyota og Opel. Det vil sige, at du nemt kan sammenligne varevogne fra de mest populære bilmærker. Ønsker du en varebil som ikke er præsenteret på vores hjemmeside, så kontakt os, og vi vil indhente dig et manuelt tilbud. Vi har også brugte varevogne , hvor du også kan beregne din pris. Læs mere om de bilmærker du kan lease hos os:

Peugeot: Prisvindende biler til gode priser

Peugeot er endnu et klassisk, fransk bilmærke. I 1889 producerede Peugeot deres første bil, og siden hen er det kun gået én vej for Peugeot, der i dag producerer glimrende person- og varebiler. Med fem Peugeoter at vælge imellem, kan du uden tvivl finde en tilfredsstillende Peugeot varevogn hos Kassebil.dk. Vi må selvfølgelig fremhæve Peugeot Partner, der både vandt prisen International Van of the Year og Årets Varebil i Danmark i 2019. Derudover tilbyder vi Peugeot Expert og Peugeot Boxer som leasing muligheder.

Renault: Populært fransk bilmærke varevogn leasing

Renault er et fransk bilmærke, der blev grundlagt i 1898 af Louis Renault og hans brødre Marcel og Fernand. I dag drives Renault gennem en alliance med Nissan Motor, og Renault har en stor aktieandel i Nissan og vice versa. Kassebil.dk tilbyder tre slags Renault varevogne , der hver især er i høj klasse. Renault Kangoo er den mindre og mest handy bil, mens Renault TRAFIC og Renault MASTER er betydeligt større biler.

Mercedes: Kvalitet og udstyr

Mercedes er nok et af de allermest ikoniske bilmærker, der findes. Og den dag i dag leverer det tyske mærke stadig person- og varebiler af meget høj kvalitet. Mange snakker om tyskernes grundighed og ordentlighed, og det skinner i den grad igennem, når det kommer til varevogne fra Mercedes . Hos Kassebil.dk kan du vælge mellem tre forskellige varevogne, der har forskellige kendetegn og fordele: Mercedes Citan er en mindre og vaks varevogn, der er oplagt til eksempelvis elektrikeren, der ikke skal køre med lange lægter og andre materialer. Mercedes Vito er en større varevogn med en større kapacitet. Og hvis der behov for en stor og rigtig stærk varevogn, kan vi tilbyde Mercedes Sprinter.

Ford: Danmarks mest leasede varevogn

Ford er et amerikansk bilmærke med hovedsæde i Michigan i USA, der blev grundlagt i 1903. Siden sin begyndelse har Ford varevogne været synonym med kvalitet og høj køreglæde, og det kendetegner også bilerne i dag. Kassebil.dk er stolte af at kunne tilbyde Ford Transit Connect, Ford Transit Custom og Ford Transit som leasing muligheder. Her er tale om tre af de absolut mest populære kassevogne på markedet, der kan dække alle former for behov.

Toyota: Japansk klassiker

Japanske Toyota er et klassisk bilmærke, der har produceret varevogne længe. Toyota kassevogne er godt udstyret som standard og leasingpriserne er til at tale med. Vær’ opmærksom på, at du ikke behøver at tilvælge en masse udstyr selv. Det har det japanske bilmærke gjort for dig. Toyota tilbyder den store varebil Proace og den lille van proace city

Dacia: Billig varevogn leasing

Dacia er et datterselskab til Renault. De har hovedsæde i Rumænien, og er faktisk Rumæniens største eksportvirksomhed. Hvis du ønsker en budgetvenlig varebil, men stadigvæk sætter pris på masser af udstyr, er Dacia Van det rette valg. Dacia har kun en Kassevogn eller van. Det er Dacia Dokker.

Iveco: Beredt på tunge læs

Iveco er den relativ nye spiller på banen. Bilmærket, der specialisere sig i store varevogne , blev stiftet i 1975 af 5 virksomheder fra 3 forskellige lande. Iveco laver alt imellem lastbiler til store varevogne. I en Iveco Kassevogn får du en praktisk håndværkerbil, der kan håntere større læs. Her på siden tilbyder vi Iveco Daily.

Opel: Tysk mekanik og masser af udstyr

Den gamle hæderkronede tyske bilfabrikant blev stiftet af Adam Opel i 1862. I mange år har Opel produceret driftssikre varebiler af solid kvalitet. Du får rigtig meget bil for pengene. Modellerne er som regel godt udstyret, hvilket betyder at du ikke behøver at tilvælge meget ekstraudstyr. Opel har kassevogne Combo, Vivaro og Movana

Citroen: Prisbevidst varebil leasing

Citroen blev stiftet i 1919 af franske Andre Citroen. I mange år har Citroen leveret varevogne verden over. Det ingen sjældenhed at se en Citroen varebil på vejen. Rigtig mange mennesker er glade for bilmærket. Du får rigtig meget bil for pengene. Modellerne er praktiske og godt udstyret. Citroen tilbyder den lille van Berlingo, mellemstore Jumpy og den helt store kassevogn Jumper.

Leasing af varevogn og varebil uden udbetaling

Hos Kassebil.dk tilbyder vi kunder ansøge om 0 kr. udbetaling, såfremt at de har et ønske om dette.

Vi gør dog opmærksom på at en leasingaftale kræver en kreditgodkendelse fra finansieringsselskabet. Afhængigt af virksomhedens økonomiske situation, vil finansieringsselskabet vurdere hvorvidt de kan godkende leasingaftalen uden udbetaling. En anden måde at undgå en høj udbetaling, er ved at lade dig kautionere personlig for leasingaftalen. I sidste ende handler det for finansieringsselskabet om at opnå den fornødne sikkerhed for finansieringen.

Leasing af varevogn til erhverv

Selvom vi slår på at være fokuseret mod erhvervsleasing , så tilbyder vi naturligvis også varebiler til andre brancher. Det kan være, du har et behov for det, man kalder en “Pizzabil”, såsom en Renault Kangoo, selvom din virksomhed eksempelvis arbejder med hjemmehjælp eller catering. Vigtigst af alt er det at du har et behov for en “større” firmabil, til en billig og gennemsigtig pris. Vi har nemlig prismatch. Ja, du læste rigtigt – vi tilbyder prismatch, dvs. hvis du har et tilbud fra en anden forhandler, så matcher vi prisen.

en kassevogn kører

Hvilken varevogn skal jeg vælge?

Når du skal vælge din varevogn hos os, starter du med at vælge den model, du ønsker. Herefter vil du typisk få et valg på mellem 5 og 30 varianter. Det er her, det måske kan blive lidt svært at vælge. Men det vigtigste er at du overvejer, hvilke behov du har til din kommende leasede kassebil. Her er nogle punkter, som du skal tænke over:

  • Hvilke dimensioner skal varevognen have? Skal den være kort og høj eller lang og lav?
  • Skal du have automat- eller manuelt gear?
  • Har du præferencer i forhold til hvor mange hestekræfter din kassebil skal have?
  • Hvilket ekstraudstyr har du brug for? Får du ikke valgmuligheden for lige netop det du har brug for, så giv os et kald, det kan vi fikse!
  • Skal din varevogn køre på diesel, benzin eller måske endda el?
  • Er det vigtigt, at din kassebil kører langt på literen?
  • Hvilken udstyrspakke skal du have? Vi har rangeret dem således, at du nemt kan se hvilken udstyrspakke der indeholder mest.

L & H - hvad betyder det?

Når det kommer til valget af dimensionerne bliver der i varevogns-verdenen brugt termerne “L” og “H”. Har du eksempelvis behov for en kort varevogn, skal du lede efter varianterne med navnet “L1”, hvor en “L2” vil betyde at den er længere end en “L1”. Det samme gør sig gældende for højden. Det vil sige, at hvis du har brug for en høj men kort varebil, så skal du lede efter en “L1H2”. Nogle modeller vil have flere størrelser at vælge imellem, det kan eksempelvis være “L2H4”. De specifikke mål, kan du blive nødsaget til at undersøge hos producentens beskrivelser. Vi forsøger så vidt muligt at matche produktbeskrivelserne fra producenterne, så du kan finde nøjagtigt den varebil du har fundet hos producenten, hos os.

tjekliste

Overtagelse af leasing og køb efter endt aftale

Ja, du kan som godt overtage en eksisterende leasingaftale. Det kaldes et debitorskifte. Leasingselskabet skal godkende overtagelsen. Det er ikke alle leasingselskaber, der tilbyder dette. Den nye leasingtager skal kunne bevise at virksomheden er istand til at betale sine forpligtigelser. Desuden vil der typisk blive pålagt at gebyr. Men igen. det er ikke alle leasingselskaber, hvor det er muligt.

Hvis du vælger leasing af varevogn, varebil og kassevogn hos Kassebil.dk, tilbyder vi at købe kassebilen tilbage fra dig, når leasingaftalen udløber.