VW
      Transporter Leasing

VW Transporter Leasing

Byg din egen VW Transporter leasingaftale, og få den bedste pris.
 • lave priser tjek
  Vælg mellem finansiel eller operationel leasing.
 • Nemt og gennemsigtigt tjek

  Vælg mellem udstyrsmodellerne Kort, Lang, Kort med S63, Lang med S63.

 • direkte fra fabrikken tjek

  Levering til døren direkte fra fabrikken.

VW Transporter Kort

Den populære VW Transporter er en af tidernes mest leasede varevogne. En absolut bestseller blandt håndværkere. Du får en solid bil med meget standardudstyr, der opbygges til de fleste behov.

Front til VW TransporterVW Transporter fra sidenVolkswagen Transporter og Crafter
Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.628 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

VW Transporter Lang

Har du brug for mere plads bagi, får du i denne variant næsten en halv meter længere varerumsplads. Udstyret er det samme.

Transporter T6.1 vinder guldVW Transporter fra sidenVW Transporter med Apple Carplay
Standardudstyr

Ydelse starter fra

2.691 DKK

Alle fremviste priser er eksklusiv moms

L = Længde H = Højde

Brug for mere information?

Læs mere om bilerne i brochurerne herunder.

Brochure

En sand klassiker

Volkswagen har igennem 70 år hævet standarden for kassebiler med VW Transporter. Den ikoniske varebil har vundet mange priser gennem tiderne. Blandt udmærkelserne hører ”Bedste firmabil” og ”Bedste varebil”. Hvis du vælger at lease en VW Transporter går du ikke galt i byen.

I en Transporter får du kvalitet. Super stabilt karrosseri, materialer med lang levetid og i lækker forarbejdning. Du får den nyeste bilelektronik, mulighed får fleksible opbygninger og den elektromekaniske servostyring. Servokonceptet understøtter føreren aktivt og adaptivt i nærmest alle kørselssituationer og udgør grundlaget for en lang række moderne førerassistentsystemer.

Transporter T6.1 vinder guld

VW Transporter T6.1 kan håndtere det meste

Bilen kan have en stor last. Den er god i tæt trafik og med mange stop. Transporter Kassevogn giver dig praktisk hjælp i mange situationer. Med sin ekstra lave læssekant, anselige varerumshøjde og gennemtænkte fastgørelsesmuligheder byder den på perfekte arbejdsbetingelser.

Transporteren har idelle forudsætninger for individuelle ombygningsløsninger. Bilen har en enestående tilpasningsevne, når det kommer til ombygning. Det starter med et valg mellem to akselafstande og to taghøjder. Derudover findes der forskellige vægtklasser med en tilladt totalvægt op til 3,2 t. Og sidst, men ikke mindst, afstemmes undervognen også individuelt efter hver enkelt bil med justerbare fjedre, støddæmpere og stabilisatorer. Ens for alle biler er en anselig indvendig højde i varerummet, som er ideel til montering af reoler.

VW Transporter fra siden

Transporter T6.1 kort eller lang

VW Transporter findes i to varianter, en kort og en lang. Hvor andre bilmærker tilbyder forskellige udstyrsvarianter, har VW valgt at gøre det simpelt, således at bilen som standard indeholder udvalgt standardudstyr, hvorfra man tilvælger ønsket ekstraudstyr. På den måde betaler du med VW udelukkende for det udstyr som du finder nødvendigt.

Kort model
Billængde 4.904m
Varerumslængde: 2.57m
Varerumsvolume: 4,3m2 (svarende til 2 europapaller)

Lang model
Billængde 5.304
Varerumslængde: 2.97m
Varerumsvolume: 5,0m2 (svarende til 3 europapaller)

Volkswagen Transporter og Crafter

Tekonologi

Volkswagen er med på noderne. Som standard får du allerede teknologi som Fartpilot inklusive hastighedsbegrænser, Sidevindsassistent, Airconditionanlæg med elektronisk regulering i førerkabine, Radio Composition Audio med TFT-display (monokromt) Airbag til fører og forsædepassager med frakobling af forsædepassagerens airbag, Sidespejl, med elektrisk indstilling og elopvarmet ogCentrallås med fjernbetjening og indvendig betjening.

Førerhuset til Volkswagen Transporter

Ofte stillede spørgsmål

logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.