Candy White (standard) + 0 kr.

Konfigurer din bil
Geartype
Hestekræfter
Leasingperiode
Kilometer pr. år
Månedlig ydelse
3.624 kr.
Indhent tilbud

Kundeanmeldelser

ud af 5 stjerner

Baseret på 0 anmeldelser

Review data

5 star reviews

%

4 star reviews

%

3 star reviews

%

2 star reviews

%

1 star reviews

%

Del dine tanker

Del dine tanker med andre kunder, hvis du har prøvet VW Crafter

Seneste anmeldelser

VW Crafter

Hvorfor vælge en VW Crafter

Her kan du læse mere om, hvilke fornøjelser, du får med i pakken, når du vælger en VW Crafter

Værd at vide om VW Crafter

Crafter blev vinder af Van of the year 2017, og det gjorde den med god grund. Den robuste varebil er særdeles driftsikker og er bygget med enorm grundighed, der gør, at værkstedsbesøg hører til sjældenhederne. Det betyder, at du med VW Crafter får et af markedets laveste serviceomkostninger grundet varebilens komponenter og lange levetid. Derfor mener vi, at du med en VW Crafter gør en sikker investering.

Ranger, Transit, Custom, Connect og Courier

Kabinen

Er komfort vigtigt for dig, så får du det ikke bedre i en VW Crafter. En genneført kabine sætter helt nye standarder for komfort og opbevaringsmuligheder. Du får blandt andet:

 • Praktisk, åbent opbevaringsrum inddelt i tre områder
 • Stabile kopholdere
 • Største handskerum i sin klasse
 • Opbevaringsplads i dørene til større flasker (1,5 L), mapper m.m.
 • To opbevaringsrum i loftet med masser af opbevaringsplads
ford transit custom orange glow på vej

Det teknologiske udstyr

Alt afhængigt af hvilken model du vælger får du noget super fedt teknologi med som er med til at gøre din køretur mere behagelig.

 • City Emergency Brake og Front Assist: Front assist systemet bremser bilen, hvis distancen mellem dig og den forankørende bliver for kort. Med city emergency brake bremser din varebil hårdt op for at undgå kollisioner.
 • Adaptiv fartpilot: Ligesom en almindelig fartpilot indstiller du selv den ønskede hastighed, men med den adaptive fartpilot vil bilen automatisk bremse, hvis den forankørende bil begynder at køre langsommere. Når den forankørende bil igen accelererer, vil din bil automatisk gøre det samme op til den hastighed, du selv har valgt.
 • Lane assist: Hjælper dig med at holde dig inden for din bils vejbane
 • Træthedsregistrering: Analysere dit køremønster og fortæller dig hvornår det er tid til at have en pause.
Billede af Generøst og rummeligt varerum

De indvendige mål

Det er vigtigt at kende til de indvendige mål på din varevogn, da det afgør, om den har plads til det, du har brug for. Her får du målene for VW Crafter som opfylder de flestes behov.

Har du behov for en Varevogn i mellemklassen bør du tage et kig på vores VW Transporter, hvis du derimod har lyst til at lease en varevogn i de mindre klasser kan du tage et kig på vores VW Caddy cargo.

Indvendige målL3H2
Varerumslængde langs gulv3.450m
Maks. Varerumsbredde1.832m
Varerumsbredde mellem hjulkasser1.380m
Maks varerumshøjde1.726m
Lastrumsvolume11.30m3
Billede af Generøst og rummeligt varerum

De udvendige mål

Når du skal vælge varebil er det afgørende at overveje, om bilens ydre størrelse passer til dine behov. Det kan fx være relevant at tænke på, om varebilen kan parkeres i en garage med begrænsninger i form af portehøjden. Her får du de udvendige mål for VW Crafter

Udvendige målL3H2
Længde5.986m
bredde ekskl. sidespejle2.040m
Bredde inkl. sidespejle2.427m
Højde2.355m
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Garanti på VW

VW er stolte og sikre på kvaliteten af deres varebiler og medgiver derfor også de nedenstående garantier

 • 2-årig nyvognsgaranti fra Volkswagen: Hvis der opstår materiale- eller fabrikationsfejl i løbet af de første to år efter levering af bilen til køber, eller hvis der opstår en nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Volkswagen-værksted i Europa reparere fejlen uden beregning af omkostninger.
 • 3-årig lakgaranti fra Volkswagen: Volkswagen AG garanterer, at der ikke vil opstå produktionsfejl i den oprindelige lak på karrosseriet, inklusive lakerede stødfangere, spoilers og sidespejle, inden for en periode på tre år efter levering af bilen.
 • 12-årig garanti mod indefra kommende tæring fra Volkswagen: Volkswagen AG garanterer desuden, at der ikke vil opstå skader på karrosseriet som følge af indefra kommende tæring inden for en periode på 12 år efter levering af bilen.
Billede af Generøst og rummeligt varerum