VW varevogn og kassevogn opfylder dine ønsker

Tysk mekanik har ry for at være solidt og stabilt. Volkswagens varevogne er ingen undtagelse, hvilket har gjort bilmærket som en af de mest populære erhvervsbiler igennem flere år. Med andre ord går du sjældent galt i byen, hvis du beslutter dig for at lease en Volkswagen kassevogn.

Nye biler på lager

VW Transporter Candy White (standard)

Transporter

VW

3.165 kr. pr. måned

VW Crafter Candy White (standard)

Crafter

VW

4.104 kr. pr. måned

VW Caddy Cargo Candy White (standard)

Caddy Cargo

VW

2.340 kr. pr. måned

Skræddersy din Volkswagen Varevogn leasing

På vores hjemmeside kan du skræddersy en varevogn, så den passer lige præcis til dit behov. Du behøver ingen forvirrende mellemled. Du klikker blot på bilen og går i gang med at konfigurere. Leasingprisen justeres efter dine valg, og dine valg bestemmer du selv.

Hos Volkswagen har du et stort udvalg af ekstraudstyr. Volkswagen har selv bygget nogle udstyrspakker med forskelligt ekstraudstyr som du selv kan tilvælge. Du kan også gå ned på detalje niveau og virkelig styr indholdet af din bil.

Volkswagen har varebiler til alle typer af opgave

Det tyske bilmærke har erhvervsbiler til alle formål. Deres bredde pallette af biler bruges på tværs af brancher og til meget forskellige type jobs. Den mindre Caddy klare de fleste opgaver og er meget alsidig. Transporteren er den klassiske håndværker bil, der kan indrettes godt med hylder, samt fragte større genstande. Den store Crafter kan håndtere store opgaver, og har godt med plads. Dertil kommer der bilmærkets Chassis, ladvogne og multivans. Der er ikke det Volkswagen ikke kan klare. I modsætning til mange andre bilmærker, har Volkswagen erhvervsbiler ikke mange forskellige varianter med forskelligt udstyr. De har mange varianter med forskellig motor større, max vægt osv. Men ikke når det kommer til udstyr. Her skal man selv vælge udstyret.

Garanti og service på Volkswagen kassevogn

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års anti-rust garanti. Alle Volkswagen som bliver erhvervsleaset igennem kassebil.dk er operationel leasing eller finansiel leasing. Operationel leasing betyder også at der er serviceaftale inkluderet. Ved finansiel leasing det vælges som tilvalg.

Historien om Volkswagen

Folkevognsfabrikkerne blev grundlagt i 1930'erne af Hitler under navnet KdF-wagen, som var en del af hans program for Kraft durch Freude (kraft gennem glæde). Det var meningen, at de tyske borgere op gennem 30'erne skulle spare op til deres egen folkevogn. Bilen blev udviklet af professor Ferdinand Porsche og blev præsenteret i 1936. Produktionen kunne dog ikke gå i gang før man havde en fabrik. Afstedkom Wolfsburg der blev grundlagt med hovedformål at producere Volkswagen. De nåede ikke at producere bilen til det tyske folk før 2. verdenskrig brød ud. I stedet blev produktion omlagt, og blev i stedet brugt som krigsbrug. Man byggede den såkaldte Kübel-wagen, der er et militær køretøj der kan kører igennem forskelligartet terræn. Fabrikkerne I Wolfsburg blev under krigen udsat for voldsomme bombardementer. Efter krigen blev den Engelske major Ivan Hirst sat til at få fabrikken i gang. Wolfsburg lå i den britiske zone af Tyskland. Efter at have benyttet faciliteterne til reparation af britiske kampvogne og andre køretøjer, optog man produktionen af den førkrigsmodel, som prof. Porsche havde udviklet. Man regnede med, at det hurtigt ville få en ende, og at en ny model måtte udvikles. Det viste sig dog ikke at holde stik. VW type 1 endte med at overtage Ford T's trone som den mest producerede bilmodel nogen sinde (dog siden overgået af Toyota Corolla). Den populære model udgik af produktionen i Tyskland i slutningen af 1970'erne, men blev produceret i Mexico frem til 2003. Denne totale afhængighed af en enkelt bilmodel var ved at koste Volkswagen livet i slutningen af 1960'erne. Man havde bygget en VW varevogn, VW Transporter (også kaldet Rugbrødet) på hækmotor/pendulakselgrundlaget. VW fremstillede også enkelte andre modeller (model 411 og 412), men de blev kommercielle fiaskoer. Først med introduktionen af Volkswagen Passat og Volkswagen Golf i 1973 fik VW-koncernen modeller, der kunne føre virksomheden videre. Volkswagen havde på den tid opkøbt forskellige små tyske bilmærker, og disse fusioner samlede bl.a. NSU og Audi i VW-koncernen, der herefter blev kaldt VAG-koncernen (VAG: Volkswagen Aktiengesellschaft).