Introducerer

Renault varebil og varevogn leasing til erhverv

Når du skal vælge en ny varebil, kan du have brug for mange forskellige forbedringer. Det kan være størrelse, økonomi eller ydelse. Med en Renault varevogn får du praktiske og behagelige biler, der kan specialtilpasses til dine behov. Du kan skræddersy din leasingaftale og få en aktuel leasingpris her på siden.

Skræddersy din Renault Varevogn

På vores hjemmeside kan du skræddersy en Renault varevogn, så den passer lige præcis til dit behov. Du behøver ingen forvirrende mellemled. Du klikker blot på bilen og går i gang med at konfigurere. Leasingprisen justeres efter dine valg, og dine valg bestemmer du selv.

Hos Renault får du som standard meget godt udstyr. Du har også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr. Det kan du gøre inde på bilsiden.

Renault har varebiler til alle typer af opgave

Det franske bilmærke har erhvervsbiler til de fleste. Deres bredde sortiment af biler bruges på tværs af industrier og til forskellige type jobs. Den mindre Kangoo, som er markedets billigste, klare de fleste mindre opgaver. Traficcen er den klassiske arbejdsbil, der kan indrettes godt med hylder, samt fragte større ting. Den store Master kan håndtere store opgaver, og har godt med plads. Renault tilbyder et stort udvalg af forskellige varianter. De typisk udstyret med det samme, men de kommer i forskellige motorer og størrelser.

Garanti og service på Renault Varevogne

Alle nye Renault modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års gennemtæring. Alle Renault som bliver leaset igennem kassebil.dk er operationel- eller finansiel leasing. De inkl. serviceaftale og brændstofskort.

logo af kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Alle ugens dage
    09:00 - 20:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.