Hvid Banquise (standard) + 0 kr.

Konfigurer din bil
Størrelse
Geartype
Hestekræfter
Leasingperiode
Kilometer pr. år
Månedlig ydelse
3.736 kr.
Indhent tilbud

Kundeanmeldelser

ud af 5 stjerner

Baseret på 0 anmeldelser

Review data

5 star reviews

%

4 star reviews

%

3 star reviews

%

2 star reviews

%

1 star reviews

%

Del dine tanker

Del dine tanker med andre kunder, hvis du har prøvet Peugeot Expert

Seneste anmeldelser

Peugeot Expert

Hvorfor vælge en Peugeot Expert

Her kan du læse mere om, hvilke fornøjelser, du får med i pakken, når du vælger en Peugeot Expert

Peugeot Expert varebil - Det ideelle valg

Peugeots Expert varevogn er et ideelt køretøj til virksomheder, der har brug for pålidelighed, komfort og bekvemmelighed på vejen. Med et udvalg af kraftige dieselmotorer, manuel og automatisk transmission samt moderne sikkerheds- og tilslutningsfunktioner gør denne varevogn livet bag rattet enklere.

Den ergonomiske komfort i kabinen sikrer træthedsfri kørsel på lange distancer, mens et bredt udvalg af muligheder hjælper dig med at skræddersy Expert til netop dine behov. Lastpladsen er generøs på trods af at være blandt de mindste varevogne i sin klasse.

Ranger, Transit, Custom, Connect og Courier

Mere køreglæde med assistancesystemer

Opnå en større køreglæde med bl.a. intelligent fartpilot, som holder afstand for dig. Det kan være ekstra rart, hvis du ofte sidder i kø eller i tæt trafik. Herudover kan du tilvælge Active Safety Brake, som bremser i tilfælde af en kollision, hvor du ikke selv når at bremse.

Tilvælg systemer som:

  • Intelligent fartpilot
  • Bakkamera
  • Automatisk fjern/nærlys
  • Vejstribealarm
  • Parkeringssensor
  • Skilteaflæsning
ford transit custom orange glow på vej

Teknologiske egenskaber

Skiltegenkendelse og Hastighedsbegrænser. Det multifunktionelle kamera registrerer hastighedsskilte og giver besked til føreren via instrumentpanelet. Føreren kan derefter vælge at indstille den angivne hastighed i fartbegrænseren eller fartpiloten.

Visiopark 1 Når bilen sættes i bakgear, bliver bagkameraet automatisk aktiveret. Det giver en fuldstændig oversigt over forholdene bag bilen med en vinkel på 180 grader. Derudover viser kameraet guidelines, der følger ratbevægelserne. Hvis der er hindringer i vejen bag bilen, vil systemet automatisk zoome ind for at give en bedre visning.

Aktiv sikkerheds bremse Active Safety Brake er et automatisk nødbremsesystem, der automatisk reagerer i tilfælde af kollisionsfare. Kameraet og radaren opdager bevægelige og stationære hindringer og aktiverer bremserne automatisk hvis føreren ikke reagerer. Det forhindrer kollisioner ved hastigheder under 30 km/t og reducerer skadevirkningerne ved højere hastigheder.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Super kørekomfort

Når du sætter dig bag rattet i en Peugeot Expert, vil du straks bemærke den høje kørekomfort, som bilen tilbyder. Indstigningstrinnet gør det nemt for dig at komme op i det højt placerede førersæde, hvorfra du har et fantastisk udsyn over vejen.

Førerpladsen er indrettet funktionelt og ergonomisk, så det føles som at sidde i en personbil. Kabinen er rummelig og er designet med tanke på at give dig masser af plads til at bevæge dig rundt i. Derudover finder du også masser af praktiske fralægningsrum, så du kan have dine personlige ejendele og dokumenter lige ved hånden.

Sædet er komfortabelt og justerbart, så du kan indstille det efter dine præferencer, og styretøjet er nemt at betjene.

Alt i alt er Peugeot Expert en bil, der er skabt med fokus på kørekomfort og praktisk brug, og som vil give dig en behagelig køreoplevelse, uanset hvor du kører hen.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Indvendige mål på Peugeot Expert

De invendige mål kan være gode at kende til da det har betydning for om du har plads til det som du har behov for, her får du Peugeot experts Mål

Indvendige målKort (L2)Lang (L3)
Maksimum varerumslængde langs gulv2.512 m2.862 m
Maksimum varerums bredde1.628 m1.628 m
Varerums bredde mellem hjulkasser1.258 m1.258 m
Varerumshøjde fra gulv til loft1.397 m1.397 m
Varerumsvolumen5,3 m³6,1 m³

Har du behov for en mindre varevogn så tjek vores Peugeot Partner ud. Har du behov for en større Peugeot så tag et kig på vores Peugeot Boxer

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Udvendige mål

Når du leaser en ny varevogn er det vigtigt at kende til de udvendige mål, for at sørge for at varevognen passer til din garage, parkeringsplads eller hvor du nu vælger at parkere din varevogn. Her får du udvendige mål for Peugeot Expert

Udvendige målKort (L2)Lang (L3)
Totallængde4.959 m5.306 m
Totalbredde med spejle2.204 m2.204 m
Totalhøjde1.940 m1.940 m
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Garanti på Peugeot

Når du leaser en Peugeot Expert, får du også Peugeot´s fabriksgarantier med. Dem kan du læse om herunder

2 Årigt garantiprogram: Peugeot påtager sig ansvaret for fejl, der er opstået ved bilen med de forbehold og betingelser som følger med i garantihæftet. Det vil sige at Peugeot foretager gratis reparation eller udskiftninger af defekte dele.

Peugeot assistance: Peugeot dækker nedbrud på varevogne og biler under det 2 årige garanti-program

Lakgaranti: Peugeot dækker fejl i bilens lak eller klarlak

Garanti mod gennemtæring Dækker indefra kommende gennemtæring

Billede af Generøst og rummeligt varerum