Peugeot varebil/varevogn leasing til erhverv

Når du har brug for en effektiv dagligdag, så er en robust kassebil vigtig. Peugeot varevogne er topmoderne med et flot designs, hvilket gør dem til gode bud på den alsidige kassevogn til din arbejdsdag. Her kan du lease en Peugeot varebil på dine helt egne præmisser.

Nye biler på lager

Peugeot Partner Hvid Banquise (standard)

Partner

Peugeot

3.020 kr. pr. måned

Peugeot Expert Hvid Banquise (standard)

Expert

Peugeot

3.552 kr. pr. måned

Peugeot Boxer Hvid Banquise (standard)

Boxer

Peugeot

3.869 kr. pr. måned

Peugeot erhvervsleasing nemt og gennemsigtigt

Når du som erhvervsdrivende skal ud og lease en Peugeot varevogn, kan det hurtigt blive meget uoverskueligt. Der er forskellige leasingtyper, forskellige regler på området og forskellige kontrakter, du skal bruge tid på at forholde dig til. Selv leasingtypen skal du nogle gange læse ud af selve kontrakten, fordi du ikke får typen at vide på forhånd.

Her gør vi det nemt at lease firmabiler/kassebiler for dig som erhvervsdrivende. Vi siger det nemlig, som det er. Du kan selv justere din leasingaftale til lige præcis det, du gerne vil have. Klik og byg din egen bil.

De priser du ser på siden er flådepriser. Dvs. at det er de billigste priser på markedet. Det er inkl. serviceaftale og brændstofkort.

Vi vil selvfølgelig altid være tilgængelige, hvis du har spørgsmål angående leasing, bilmærker eller noget helt tredje. Hos os er ingen spørgsmål dumme, og vi vil altid bestræbe os på at besvare dem bedst muligt.

Fordele ved en Peugeot Varebil

Når du skal vælge et bilmærke, så kan du med fordel vælge en Peugeot. Peugeot har faktisk vundet årets bil i Danmark hele 4 gange og hele 5 gange i Europa. På den måde har det franske bilmærke en lang historie med gode modeller, der både er gennemtestede for udholdenhed og pålidelighed samt har moderne og robuste designs. Peugeot er også meget specialiserede inden for lige præcis kassebiler, og derfor er deres modeller rettet mod virksomheders indimellem anderledes behov. Du kan faktisk finde Peugeot kassebiler, som kan specialiseres direkte til din virksomheds aktiviteter. Vælger du en Peugeot kassebil får du en kassebil, som kan rumme og trække selv meget tunge opgaver, og du får derfor et alsidigt transportmiddel til lige præcis dine behov.

Hvad indeholder priserne på en Peugeot varevogn

Peugeot varevogn leasing inkludere serviceaftale og brændstofskort. Hvis du ikke ønsker disse, kan du bede om et særtilbud.

Ved brændstofskortet sparer du op til 1,5 kr pr. liter brændstof du tanker. Det kan hurtig blive en besparelse på et par 100 kr. hver måned.

vedr. serviceaftale, kan du frit benytte det autoriserede Peugeot værksted du ønsker.

Du kan både vælge mellem operationel- og finansiel leasing. operationel leasing er en form for leje af bilen, hvor du levere den tilbage. Finansiel leasing indestår du selv for restværdien. Det betyder at du skal købe din Peugeot kassevogn til restværdien eller finde en anden køber.