Mercedes eVito

Konfigurer din leasingaftale på en Mercedes eVito. Vælg mellem forskellige farver, udstyr og mulighed for at tilvælge service- og reparationsaftale samt forsikring.

Vælg farve
Arktisk hvid (standard) + 0 kr.
Ønsker du Forsikring?
Ønsker du Service & Reparationsaftale?

Kundeanmeldelser

ud af 5 stjerner

Baseret på 0 anmeldelser

Review data

5 star reviews

%

4 star reviews

%

3 star reviews

%

2 star reviews

%

1 star reviews

%

Del dine tanker

Del dine tanker med andre kunder, hvis du har prøvet Mercedes eVito

Seneste anmeldelser

Mercedes eVito

Hvorfor vælge en Mercedes eVito

Her kan du læse mere om, hvilke fornøjelser, du får med i pakken, når du vælger en Mercedes eVito

Mercedes varebiler til ethvert behov

Hos kassebil.dk kan du lease 4 forskellige Mercedes varebiler. I den lille størrelse har vi Mercedes Citan, vi har Mercedes Vito og Mercedes eVito som er en mellemstørrelses varevogn, hvis du har behov for en stor varevogn så skal du have fat i vores Mercedes Sprinter

Ranger, Transit, Custom, Connect og Courier

Driftsikkerhed i eVito

Mercedes eVito har bestået mercedes test vintertest, hvor varebilen bliver testet i ned til minus 30° Med fuldt galvaniserede karrosseri og robuste materialer i kabinen, sikrer den omfattende rustbeskyttelse, at din eVito stadig vil præsentere din virksomhed fremragende, selv efter mange års brug.

ford transit custom orange glow på vej

Top sikker kørsel med Mercedes eVito

Det gode ved at lease en Mercedes eVito er at du får en pakke som er fyldt op med en masse sikkerhedsudstyr, som er med til at sikre dig og andre traffikanter en mere sikker færden.

  • Aktiv bremsseassistent: Den aktive bremseassistent hjælper dig med at bremse hvis du er opmærksom i et kort øjeblik og ikke selv når at bremse i tide
  • Træthedsovervågning: Træthedsovervågningen analysere og obsevere dit køremønster og fortæller dig når det er ved at være tid til en pause.
  • Lysassistent/Regnsensor: Regnsensoreen og lyssensoren tilpasser automatisk belysningen og viskeintervallet til lys og vejrforholdene
  • Sidevindsassistent: Sidevindsassistenten hjælper dig med at holde dig på rette spor under kraftige vindstød.
  • Disse er blot nogle udvalgt få af de diverse sikkerhedssystemer der følger med i en Mercedes eVito
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Super kørekomfort

At lease en Mercedes eVito betyder at du vil få en ultimativ køreoplevelse med den ultimative komfort i tankerne. Bilen er udstyret med varme i sæderne, der giver en dejlig følelse i en kold tid, når du sætter dig i bilen. Derudover har bilen også et armlæn og en lændestøtte tilgængeligt for chaufføren, hvilket gør det nemmere og mere afslappet at køre i længere tid. Alt i alt vil de unikke funktioner i bilen give dig en suværen kørekomfort.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

De indvendige mål

De indvendige mål er vigtige at kende til da det har betydning for om du har plads til alt det som du har behov for. Her får du målene for Mercedes eVito

Indvendige målLang
Lastrumslængde2.831m
Lastrumshøjde1.391m
Maks lastrumsbredde1.685m
Lastrumsbredde mellem hjulkasser1.270m
Lastrumsvolumen6.0m3
Billede af Generøst og rummeligt varerum

De udvendige mål

De udvendige mål er gode at kende til da det har betydning for hvor du kan parkere henne og hvor nemt det er at komme rundt omkring i forhold til manøvrering. Her får du målene for Mercedes eVito.

Udvendige målLang
Længde5.140m
Bredde inkl. sidespejle2.249m
Højde1.910m
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Garantier på Mercedes

Alle mercedes varevogne er omfattet af deres 2 årige nybilsgaranti. Du kan læse mere omkring hvilke garantier der følger med herunder. Fra første indregistreringsdato er du dækket af nybilsgarantien uden grænser for antallet af kørte kilometer. Dette supplement til det lovpligtige ansvar for mangler.

Du kan læse mere på dette link https://www.mercedes-benz.dk/vans/da/service/garanti

Billede af Generøst og rummeligt varerum
Spørgsmål?