Mercedes Citan

Konfigurer din leasingaftale på en Mercedes Citan. Vælg mellem forskellige farver, udstyr og mulighed for at tilvælge service- og reparationsaftale samt forsikring.

Vælg farve
Arktisk hvid (standard) + 0 kr.
Vælg brændstofstype
Vælg geartype
Vælg antal hestekræfter
Vælg ekstraudstyr
Bakhjælp (kamera bag)
+ 29 kr.
16" Aluminiumsfælge med 5 x 2 eget design
+ 22 kr.
Interiør designpakke 1
+ 23 kr.
Firmalogo lille varebil
+ 36 kr.
Navigation
+ 61 kr.
Fast anhængertræk
+ 52 kr.
Ønsker du Forsikring?
Ønsker du Service & Reparationsaftale?

Kundeanmeldelser

ud af 5 stjerner

Baseret på 0 anmeldelser

Review data

5 star reviews

%

4 star reviews

%

3 star reviews

%

2 star reviews

%

1 star reviews

%

Del dine tanker

Del dine tanker med andre kunder, hvis du har prøvet Mercedes Citan

Seneste anmeldelser

Mercedes Citan

Hvorfor vælge en Mercedes Citan

Her kan du læse mere om, hvilke fornøjelser, du får med i pakken, når du vælger en Mercedes Citan

Når kun det bedste er godt nok

Vælger du Mercedes' mindste varebil Citan, får du uovertruffen kvalitet og alt, hvad du har behov for. Derudover får du driftsøkonomi i verdensklasse, da den kører op til 17,9 km/l målt efter den nye WLTP-metode.

Med Mercedes er du garanteret en af markedets bedste gensalgsværdier, som gør, at du trygt kan investere i en Mercedes Citan.

Ranger, Transit, Custom, Connect og Courier

Unikt design og komfort som en personbil

Når du vælger en Mercedes Citan, vil du opleve en komfortabel køreoplevelse takket være det højt placerede førersæde. Sædet er udstyret med et åndbart materiale samt siddestøtte, så du kan køre i timevis uden at føle ubehag eller behovet for at tage en pause. Det er også designet til at være ergonomisk, så du kan opleve den bedste komfort under kørslen.

Men det er ikke kun førersædet, der gør Mercedes Citan til en god varebil. På grund af bilens pæne design er den fremragende til kundebesøg, men på sammetid er den også god til det beskidte arbejde. Med dens unikke design kan du være sikker på, at du udstråler professionalisme og ser godt ud, når du besøger kunderne som virksomhed. Dens indvendige rum er rummelige og kan rumme en stor mængde varer, så du kan få dine opgaver udført effektivt.

ford transit Courier

Det teknologiske udstyr

Når du leaser en Mercedes Citan gennem os får du nogle diverse teknologier med i varevognen, som er med til at forøge din køreglæde. Varevognen indeholder blandt andet.

  • Apple Carplay/Android Auto: Med Apple Carplay kan du foretage opkald, sende og modtage sms'er vælge musik samt meget mere helt uden at benytte din Iphone med hænderne. Med Android auto Kan du de samme ting som ved Apple Carplay.
  • Bremseassistent: Denne egenskaber advare dig om potentielt farlige situationer, hvis du ikke reagere på advarslen nødbremser bilen automatisk
  • Fartpilot: Fartpiloten er med til at gøre dine køreglæde hurtiger da du bare skal indstille fartpiloten til den ønskede hastighed
  • Træthedsovervågning: Træthedsovervågning fortæller dig når du er ved at have behov for en pause. Træthedsovervågning måler blandt andet dine ratbevægelser og obsevere dit køremønster
  • Touchskærm 7": Med en touchskærm i Mercedes Citan kan du nemt integrere med varebilens funktioner som navigation og musik
Ford Transit Courier varerum

De indvendige mål i Mercedes Citan

Det er vigtigt at kende de indvendige mål i en varevogn, fordi det påvirker, hvad man kan transportere i den. Indvendige mål afgør, hvor stor en last man kan transportere, og om det passer til formålet med at bruge varevognen. Her får du målene for Mercedes Citan

Indvendige målLang (A2)
Lastrumslængde1.539m
Maks lastrumsbredde1.524m
Lastrumsbredde mellem hjulkasser1.240m
Lastrumshøjde1.256m
Lastvolumen2.517
Lastareal2.35m2
Ford Transit Courier varerum

De udvendige mål på Mercedes Citan

Det er vigtigt at kende de udvendige mål på en varevogn da det påvirker manøvreevnen, transportmuligheder og hvordan den passer i trange rum. Her får du de udvendige mål for Mercedes Citan.

Udvendige målLang (A2)
Længde4.498m
Køretøjets bredde ekskl. sidespejle1.919m
Højde1.832m
Ford Transit Courier varerum

Mercedes garanti

Alle mercedes varevogne er omfattet af deres 2 årige nybilsgaranti. Du kan læse mere omkring hvilke garantier der følger med herunder. Fra første indregistreringsdato er du dækket af nybilsgarantien uden grænser for antallet af kørte kilometer. Dette supplement til det lovpligtige ansvar for mangler.

Du kan læse mere på dette link https://www.mercedes-benz.dk/vans/da/service/garanti

Ford Transit Courier varerum
Spørgsmål?