Introducerer

Mercedes varevogn til de profesionelle

”The best or nothing”, sådan lyder Mercedes’ slogan. Mercedes lover at være de bedste inden for alle aspekter i deres biler. Dette inkluderer at være førende på innovation, performance, design, sikkerhed og miljø. Når du som professionel virksomhed skal have det bedste inden for varevogne, så er Mercedes et solidt valg. Ikke nok med at du vil opleve en køreoplevelse ud over det sædvanlige, så vil du også udvise professionalisme over for dine kunder. Det er naturligvis med til, at smitte af på at du som erhverv opnår en større succes.

Leasing af en Mercedes varevogn hos Kassebil.dk er nemt og billigt

Leasing skal være nemt, og du har formentlig allerede en idé til hvilket bilmærke og model du foretrækker. Er det tilfældet, så kan du lease din næste Mercedes varevogn online hos os og spare penge. Vi har nemlig sparet de store flotte butikker væk, så vi kan lease dig en varevogn til en pris der ikke findes lavere.

Vi har bygget en avanceret prisberegner, der tager højde for de flestes behov. Du starter med at vælge den model du ønsker at lease eller blot lære mere om. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt de tre mest populære modeller: Mercedes Sprinter, når du har behov for meget plads. Mercedes Citan, det perfekte valg til elektrikeren eller hjemmehjælperen, der ikke har behov for den helt store plads. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi Mercedes Vito, som er det oplagte valg til den typiske håndværker.

Når du har valgt din ønskede model, vil du blive præsenteret for de forskellige varianter. Her skal du tage stilling til om din varevogn skal være med automatgear, hvor mange hestekræfter den skal have samt hvor lang og høj den skal være. Når du har valgt det, så vil det næste trin være at tage stilling til:

  • Leasingperiode – hvor lang tid skal du bruge bilen?
  • Antal kilometer – hvor meget kører du årligt?
  • Udbetaling – Vil du lægge 0, 15.000 eller 25.000 kr i udbetaling?
  • Farve – Hvilken farve skal bilen have?
  • Ekstraudstyr – skal du have anhængertræk, bund og sider eller andet?

Såfremt at du ikke er helt sikker på hvilken bil, der passer netop dit behov, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os på +45 71 96 73 73 eller på mail@kassebil.dk. Her vil vi med mange års erfaring stå klar til at kunne assistere dig.

Hvad er fordelen ved en Mercedes varevogn?

Mercedes er primært kendt for deres luksuriøse personbiler, og man kan hurtigt konstatere at de også er det ”luksuriøse” valg, når det kommer til varevogne. Mercedes er også kendt som ”Mester-bilen”, da det er den chefen kører i. Selvom en varevogn naturligvis ikke kan sammenlignes med en personbil, så hævder Mercedes at deres varevogne er en ”varevogn udvendig, personbil indeni”. Og der kan vi kun give Mercedes ret. En af årsagerne til at virksomheder foretrækker Mercedes er at de kan bruge bilen i flere sammenhænge. Eksempelvis passer bilen både til byggepladsen, men også til møder med nye kunder.

Man skal vælge Mercedes, hvis man gerne vil have den bedste køreoplevelse, mest professionelle udstråling over for sine kunder samt en kvalitet og holdbarhed der er bygget på tyske krafter. Det betyder naturligvis, at Mercedes varevogne har enormt gode gensalgsværdier. Selv efter mange års brug, kan en Mercedes sælges til en god pris. Det betyder i sidste ende, at du vil spare penge på en Mercedes, som ovenikøbet ikke ligger mærkant anderledes omkostningsmæssigt, end andre bilmærker.

Hvorfor skal du vælge en Mercedes varevogn?

Mercedes er et bilmærke, som ikke kræver en introduktion. Vi har alligevel valgt at fremhæve de vigtigste årsager til at du vil blive mere end tilfreds, såfremt at du vælger en varevogn fra det tyske mærke. De tyske værdier og evner ses i alle aspekter af deres biler. Du vil lægge mærke til mange små detaljer, som bare er allerhøjeste kvalitet.

Vi oplister her nogle af de mest væsentlige grunde, til at vælge en varevogn fra Mercedes:

  • Tysk kvalitet
  • Stærk på innovation, miljø og sikkerhed
  • God gensalgsværdi
  • Udvalg der dækker alle behov
  • Bedste køreoplevelse og nydeligt design

Kører du mange kilometer, så er der i højere grad incitament til at vælge Mercedes, da kvaliteten er så høj. Mercedes er et mærke, som holder til at køre enormt mange kilometer uden problemer. Skulle uheldet derimod være ude, når du har allermest travlt? Så har Mercedes en gratis 24 timers hotline du kan ringe til, som vil hjælpe dig med at komme hurtigt tilbage på arbejdet igen.