Ford Transit Custom

Konfigurer din leasingaftale på en Ford Transit Custom. Vælg mellem forskellige farver, udstyr og mulighed for at tilvælge service- og reparationsaftale samt forsikring.

Vælg farve
Frozen White (standard) + 0 kr.
Vælg din udstyrsmodel
Vælg størrelse
Vælg geartype
Vælg antal hestekræfter
Vælg ekstraudstyr
Anhængertræk med trailerslinger kontrol
+ 37 kr.
All weather dæk
+ 19 kr.
Airbag passager
+ 11 kr.
Fører assistancepakke
+ 83 kr.
LED lys i varerum
+ 11 kr.
Ønsker du Forsikring?
Ønsker du Service & Reparationsaftale?

Kundeanmeldelser

ud af 5 stjerner

Baseret på 0 anmeldelser

Review data

5 star reviews

%

4 star reviews

%

3 star reviews

%

2 star reviews

%

1 star reviews

%

Del dine tanker

Del dine tanker med andre kunder, hvis du har prøvet Ford Transit Custom

Seneste anmeldelser

Ford Transit Custom

Hvorfor vælge en Ford Transit Custom

Her kan du læse mere om, hvilke fornøjelser, du får med i pakken, når du vælger en Transit Custom

Ford Transit Custom - kundens mest foretrukne varebil

I de seneste 8 år har Ford siddet solidt på varevognsmarkedet, og har været håndværkerens fortrukne varbilsmærke med deres transit-serie, som også inkluderer Transit, Connect og Courier.

Deres bestseller, Ford Transit Custom, er den mest solgte kassebil de seneste mange år.

Den populære Transit-serie, velegner sig både til større og mindre erhvervsbehov. Ford varebiler er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed, og er særlig populær for en række innovative teknologier og løsninger, der gør hverdagen lettere og mere effektiv for føreren. Med en Ford varebil får du en brugbar og pålidelig køremaskine, der vil være med til at forbedre din forretning.

Ranger, Transit, Custom, Connect og Courier

Hvorfor skal jeg vælge en Ford Transit Custom?

Der er flere gode grunde til at vælge en Ford Transit Custom varevogn. Nedenfor får du de vigtigste grunde til hvorfor Fords bestsælgende varevogn er det rigtige valg for dig.

  • Ford har været markedsdominerende på varebiler de seneste 8 år.
  • Ford er historisk kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed.
  • Prismæssigt ligger Ford Transit Custom midt i markedet, hvilket gør varevogen prisvenlig, uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og design.
  • Ford byder på en række innovative teknologier og løsninger, der gør hverdagen lettere og mere effektiv.
ford transit custom orange glow på vej

Generøst og rummeligt varerum

Ford Transit Custom har et imponerende lastrum både, hvad angår længde, bredde og det anvendelige indvendige højderum. Med lav indstigningshøjde, bred skydedør(e) og bagdøre der kan åbnes 180°, kan du let tilgå varerummet.

Varevognen fås i en kort(L1) og lang(L2) udgave, som gør at du kan vælge netop den størrelse som passer til dit behov. Har du behov for at kunne have en gipsplade på 2.4m stående inde i dit varerum, skal du vælge en lang(L2) udgave.

Se Ford Transit Customs varerumsmål her:

Indvendige målKort (L1)Lang (L2)
Maksimum varerumslængde langs gulv2.554 m2.921 m
Maksimum varerums bredde1.775 m1.775 m
Varerums bredde mellem hjulkasser1.390 m1.390 m
Varerumshøjde fra gulv til loft1.406 m1.406 m
Varerumsvolumen5.4 m³6.2 m³
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Udvendige mål for Ford Transit Custom

Når du skal vælge din nye varevogn, er det vigtigt at sikre, at varevognens udvendige mål passer til dit behov. Måske skal du kunne parkere din varevogn i en garage, hvor portens højde kan have indflydelse på dit valg af varebil. Her får du Ford Transit Customs udvendige mål.

Udvendige målKort (L1)Lang (L2)
Totallængde4.973 m5.340 m
Totalbredde med spejle2.272 m2.272 m
Totalbredde med foldbare spejle2.080 m2.080 m
Totalhøjde2.060 m2.039 m
Billede af Generøst og rummeligt varerum

Skræddersy din nye Custom

Når du skal vælge din nye Ford Transit Custom, har Ford på forhånd givet en hjælpende hånd, så du nemt kan forstå hvad din nye varevogn indeholder af standardudstyr. Ford Transit Custom findes nemlig i forskellige varianter, hvor udstyrsvarianter gradvist indeholder mere udstyr og designløsninger. Det betyder at du kan vælge den udstyrsvariant som passer til netop dit behov, om du blot foretrækker det mest basale i en varevogn, eller om du sætter pris designmæssige opgraderinger.

Trend-varianten er for dig som foretrækker det mest basale udstyr som eksempelvis: LED-kørelys, Parkeringssensor foran og bagved, Fartpilot, Aircondition og bluetooth. Ønsker du små ekstra tilvalg, kan du med fordel tilvælge Føre assistancepakken, som giver dig bakkamera, 8" touchskærm med apple carplay, el-foldbare sidespejle, regnsensor, autolys kontrol, vejbanealarm, samt automatisk op/nedblænding af fjernlys.

Limited-varianten er for dig foretrækker lidt ekstra design. Her får du udover Trend-varianten indfarvede bagkofanger, håndtag, sidespejle, og beskyttelseslister, samt 16" alufælge og xenon forlygter. Derudover du også som standard 8" touchskærm med apple carplay, passagerairbag, LED-lys i varerummet, samt varerumsbelædning fuld højde.

Sport-varianten er for dig som vil have det ultimative inden for design. Her får du udover Limited-varianten 17" alufælge, dæktryksovervågning, sæder i delvis læder, samt sport-stylingkit i form af: frontspoiler, skærmforøgere for og bag, samt de ikoniske sportsstriber på motorhjelmen, taget, samt bagdøre.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Ford SYNC

Ford SYNC-teknologi er et innovativt system, der gør kørslen mere sikker og bekvem. Det giver føreren mulighed for at holde opmærksomheden på vejen ved hjælp af stemmegenkendelse. Med den tilgængelige SYNC-teknologi, der er integreret i mange Ford-biler, kan føreren få adgang til musik, navigation, opkald og sms-beskeder, så han/hun ikke behøver at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen. Ford har løbende opdateret og forbedret denne teknologi gennem tiden, og den seneste version, SYNC 4, er den nyeste. Denne avancerede version kan prale af en stemmeassistentfunktion samt trådløs Apple CarPlay- og Android Auto-integration og indbygget Wi-Fi. Med Fords SYNC-teknologi kan bilisterne holde fokus på vejen, mens de stadig kan bruge vigtige funktioner i deres bil som f.eks. navigation og kommunikation.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Vejhjælp de første 24 måneder

Ford Assistance tilbyder en lang række nyttige fordele til dem, der ejer en Ford varevogn. Uanset om dit køretøj går i stykker på grund af tekniske fejl eller er involveret i en ulykke, står et team af fagfolk til rådighed for at hjælpe dig hurtigt tilbage på vejen. Uanset om du har brug for hjælp hjemme i Danmark eller endda i udlandet, kommer det kyndige personale fra Ford Assistance dig til hjælp. Ford Assistance er gratis og gældende i hele garantiperioden på 24 måneder. Du kan få mere at vide om Ford Assistance i denne folder.

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Fabriksgaranti på din nye varebil

Ford er stolte af kvaliteten af deres varevogne, og de sørger for at bakke det op med fabriksgarantier. Fra materiale- og fabrikationsfejl tilbyder Ford en garanti i op til 2 år. Ud over det går Ford endnu længere med en rustgaranti i op til 12 år! Det gør Ford til et godt valg for erhvervsdrivende, der leder efter en pålidelig varevogn, der står stand til tidens prøve - både hvad angår materialer, produktion og især fra rust. Læs mere om Fords fabriksgarantier her

Billede af Generøst og rummeligt varerum

FordPass Pro til Ford Transit Custom

FordPass Pro er en app, der er specielt designet til at gøre livet lettere for professionelle Ford varevognshandlere. FordPass Pro er udstyret med en række unikke funktioner, f.eks. realtidsdata om din Ford Transit Custom varevogn, f.eks. brændstofforbrug og serviceplaner, værktøjer til at hjælpe med at planlægge ruter og Ford-support, når du har brug for det. Alle disse funktioner gør planlægnings- og forvaltningsopgaverne i forbindelse med driften af dine Ford Transit Custom varevogne til et let arbejde - så du får mere tid til at fokusere på at drive din virksomhed!

Billede af Generøst og rummeligt varerum

Servicering af din Ford Transit Custom

Regelmæssig service af din Ford varevogn er afgørende for sikker, pålidelig og optimal ydeevne. Det sikrer også, at eventuelle problemer identificeres hurtigt, og at der kan foretages små reparationer, som koster mindre, end hvis noget blev forsømt og skulle repareres senere hen. Desuden kan regelmæssig service være med til at forbedre køretøjets ydeevne, reducere brændstofforbruget og føre til øget værdi, hvis varevognen nogensinde skal sælges videre. Når man ved dette, er det let at se, hvorfor service har en så vigtig rolle, når det gælder din Ford varevogn. Hvis du tager lidt tid ud af din dag nu, kan det spare dig for en masse tid, kræfter og penge i fremtiden! Du kan se serviceintervaller på alle Fords biler her

Du kan også se serviceintervallerne specifikt for Ford Transit Custom herunder:

  • 2 år eller 40.000 km.
  • Herefter hvert andet år.
Billede af Generøst og rummeligt varerum
Spørgsmål?