Ford varebil- og varevognsleasing til erhverv

Har du behov for en stabil og sikker bil til den daglige transport? En Ford varebil en pålidelig partner til en travl hverdag, hvor du bruger energi på alt andet end transport. Hos kassebil.dk kan du nemt og hurtigt finde priser på leasing af Ford varevogne. Byg din bil og bestil et tilbud.

Modeller vi tilbyder

Ford Transit Courier

Transit Courier

Ford

1.211 DKK pr. måned

Ford Transit Connect

Transit Connect

Ford

2.046 DKK pr. måned

Ford Transit Custom

Transit Custom

Ford

2.432 DKK pr. måned

Ford Transit

Transit

Ford

2.795 DKK pr. måned

Ford Erhvervsleasing med klare linjer

Vi gør det nemt for dig som erhvervsdrivende at lease en firmabil/varevogn. Når du skal lease biler, kan det være uoverskueligt med leasingtyper, regler på området og kontrakter. Her siger vi det, som det er. Vi giver dig nemlig en aktuel pris på din leasingaftale af en ny Ford kassebil. Det gør vi ved, at vi giver dig mulighed for selv at justere din leasingaftale på lige præcis den måde, du gerne vil have den. Du kan selv bestemme længden på leasingaftalen, farven på bilen og hvilket slags ekstraudstyr, den skal have.

Vi forsøger at gøre Ford erhvervsleasing til et let projekt for dig erhverve en varebil. Vi giver dig den fleksibilitet og gennemsigtighed vi mener der skal være, og så er det til flådepriser. Flådepriser betyder at du kan få leasingpriser, til samme pris som når store firmaer handler mange biler på en gang.

Har du nogle spørgsmål vedr. leasing af Ford varebiler, så kontakt os gerne. Vi er specialister, og vi sidder klar til hjælpe dig.

Fordele ved leasing af Ford varebil/varevogn

Generelt er der mange positive elementer ved en Ford varevogn. Ford erhverv er en af verdens største leasing leverandører af kassebiler. Hvis du ser en varevogn på en dansk vej, så er chancen stor for at det er en Ford. Ford har et solidt fundament som en amerikansk bilproducent med en lang historie inden for bilproduktion. En Ford varebil er generelt altid en pålidelig arbejdsmakker. Der findes varianter, der passer til ethvert behov. Både hvad angår motorstørrelse og størrelsen på varevognen.

Hvorfor skal jeg vælge en Ford kassebil?

De forskellige Transitter har meget godt at byde ind med. Vi giver dig her 3 gode bud, hvorfor at en Ford skal blive din næste varebil.

  • Bredt udvalg af varianter og modeller, som kan passe til de behov, du har for en god kassebil.
  • Prisen på Transitterne er gode. Dvs. at de forholdsvis lave. Du får meget for pengene, og der er et rigt valg af ekstraudstyr.
  • De er driftssikre og rummelige. Du får en solid bil der holder godt på værdien. De kører fantastisk, og så er de rummelige med god plads til diverse opbygninger.

Hvad indeholder priserne på en Ford Kassevogn

Ford varevogn leasing indeholder altid serviceaftale og brændstofskort. Hvis du ikke ønsker disse, kan du bede om et særtilbud.

Ved brændstofskortet spare du op til 1,5 kr pr. liter brændstof du tanker. Det kan hurtig blive en besparelse på et par 100 kr. hver måned.

Du kan både vælge mellem operationel- og finansiel leasing. Kort fortalt er operationel leasing en form for leje af bilen hvor du levere den tilbage efter endt leasingperiode. Finansiel leasing indestår du selv for restværdien. Det betyder at du skal købe din Ford kassevogn til restværdien eller finde en anden køber. Det kan du læse meget mere om i vores guide om erhvervsleasing