Introducerer

Ny Dacia varebil/varevogn leasing til erhverv

Når du ønsker en budgetvenlig varebil, men stadigvæk sætter pris på masser af udstyr, er Dacia det rette valg. Hvorfor betale mere, når alt hvad du har brug for findes i en Dacia.

Skræddersy din Dacia van leasing

På vores hjemmeside kan du skræddersy en Dacia, så den passer lige præcis til dit behov. Du behøver ingen forvirrende mellemled. Du klikker blot på varebilen og går i gang med at konfigurere. Leasingprisen justeres efter dine valg, og dine valg bestemmer du selv.

Inde i beregneren kan du:

  • Leasinglængde
  • Udbetaling
  • Farve
  • Antal km
  • Leasingtype: operationel eller finansiel leasing
  • Forsikring
  • Ekstraudstyr

Dacia service og garanti

Hvis du leaser en Dacia igennem os, får du service og reparationsaftale inkluderet. Det betyder at du kan køre til dit nærmeste autoriserede Dacia værksted og få serviceret din bil.
Fra dagen for når din Dacia bliver indregistreret, er din bil dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år/100.000 km, afhængig af, hvad der først indtræffer. Dacia yder desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti.

Hvem laver Dacia?

Dacia er en rumænsk bilfabrikant og bilmærke, der er navngivet efter den historiske provins Dakien (Dacia på latinsk) som fandtes i, hvad der i dag er nutidens Rumænien. Dacia er et datterselskab til den franske bilfabrikant Renault og Rumæniens største eksportvirksomhed.

Vælger du en Dacia varevogn får du en økonomisk bil både i drift og anskaffelse. Deres biler er det man kan betegne som Vans. Små varevogne. Dacia popularitet er steget gennem de senere år, og rigtig mange erhvervsdrivende er glade for bilmærket. Trods den lave pris, får man faktisk relativt meget udstyr med. Skal du bruge en lille varebil til små penge, bør Dacia være inde over dine overvejelser.