/images/budgetbiler.jpg

Varebil på budget: Her er de 5 bedste til prisen!

Søger du en varebil til en fordelagtig pris. Så læs her og få økonomisk tips til dit næste valg af varebil. Uanset om du er tømrer, elektriker eller blomsterhandler, så ved du, at varebilen er et uundværligt aktiv i hverdagen. Markedet for de rullende kontorer er stort og derfor er der også tilsvarende mange muligheder, når du skal have en ny varebil. Hvis du er villig til at gå på kompromis, så er det muligt at erhverve sig en ny kassebil ganske billigt. Derfor har vi lavet en liste over de 5 bedste varebiler til prisen, som du kan få her på Kassebil.dk.

Mercedes Citan

Citan

Mercedes

2.532 kr. kr. pr. måned

Kvalitet er en af de ting, du ikke behøver at gå på kompromis med, hvis du erhverver dig en Citan. Bilen har et kompakt ydre, der gør bilen manøvredygtig i byområder og ad smalle stier. Bag det kompakte ydre gemmer der sig et rummeligt lastrum og fornem brændstoføkonomi. Mercedes Citan kan leases for kun 2.152,-/mnd.

Opel Combo

Combo

Opel

2.686 kr. kr. pr. måned

Flere og flere erhvervsdrivende er begyndt at køre Opel – og med god grund. Den tyske bilproducent skaber nemlig imponerende varebiler, og med Opel Combo får man en bil, der ikke kun er formidabel at køre, men som ligeledes kommer med et imponerende lastrum og høj nyttelast. Opel Combo kan her på Kassebil.dk fås for kun 2.030,-/mnd.

Toyota Proace City

Proace City

Toyota

2.957 kr. kr. pr. måned

Det ligger næsten i navnet: Proace City er skabt til byen. Derfor er varebilen også et oplagt valg, hvis du har din daglige gang i og omkring byen. Bilen er på i alle aspekter designet til gøre din dagligdag nemmere og mere funktionel. Toyota Proace City fås for kun 1884,-/mnd.

Ford Transit Courier

Transit Courier

Ford

2.243 kr. kr. pr. måned

Blot fordi Transit Couriers storebror, Transit Custom, er Danmarks mest solgte varebil, så betyder det ikke, at lillebroren ikke har noget at byde på. Tværtimod! Transit Custom er en lille, men rummelig varebil, der er ideel til erhvervsdrivende, der har behov for maksimal fleksibilitet. Ford Transit Courier fås for kun 1.411,-/mnd.

VW Caddy Cargo

Caddy Cargo

VW

3.278 kr. kr. pr. måned

Volkswagen behøver næppe nogen introduktion. Du ved, hvad den tyske bilproducent repræsenterer, og med Caddy Cargo får du en kompakt bil, der nemt kan manøvrere på byggepladsen eller hvor du nu engang har din daglige gang. Bilen imponerer herudover med nærmest uendelige opbevaringsmuligheder. VW Caddy Cargo fås for kun 1.869,-/mnd.

Er du på budget og optræder din drømmebil ikke blandt de udvalgte biler, så er der håb endnu. Klik her og se alle vores billige varebiler, som vi forhandler på Kassebil.dk