Kassebil.dk introducerer leasing med all inclusive 🌴

All inclusive bør ikke være eksklusivt for rejser til syden. Vi har stjålet konceptet og tilbyder nu Danmarks nemmeste og gennemsigtige leasingoplevelser.

Billede af artiklen: Kassebil.dk introducerer leasing med all inclusive 🌴
Skrevet d. 17. september 2021 · 2 min. læsetid

Det skal være nemt at lease - lyder vores mission. Derfor lancerer vi nu Danmarks enkleste leasingkoncept for erhvervsdrivende.

Leasingmarkedet er en jungle, især for de uerfarne erhvervsdrivende. Hvad er rimeligt og hvad kan man forvente at skulle betale for en leasingaftale? Som kunde kan det faktisk være svært at finde ud af hvad ens totale omkostninger er i leasingperioden, før man har accepteret et tilbud.

"Det skal være nemt at lease" - lyder vores mission. Derfor lancerer vi nu Danmarks enkleste leasingkoncept for erhvervsdrivende.

Hvad er all inclusive?

Du får som kunde nem adgang til at se dine totale omkostninger, på lige netop den bil du ønsker dig. Ikke alene dette, så inkluderer vi prisen som det vil koste at påsætte firmalogo, reolsystemer og hvad du ellers kunne tænke dig. Alt sammen uden, at du overhovedet behøver at kontakte os.

Herudover så vil prisen være inklusiv:

 • Serviceaftale (værksteder i hele landet)
 • Forsikring
 • Levering

Hvad skal jeg så forholde mig til?

Ingenting. Du vil blot få færre bekymringer.

Når din leasingaftale slutter, så skal du blot aflevere din kassebil tilbage til os. Vi vil gøre det så nemt for vores kunder som muligt, derfor skal du ikke bekymre dig om restværdier, og andre forvirrende fagudtryk. Leasing som det bør være. Vi vil nødigt bruge fagtermer som kan virke forvirrende. Men for god ordens skyld, kan vi fortælle at vores biler nu tilbydes som operationel leasing.

Hvilke kassebiler fås med all inclusive?

Alle vores kassebiler

Herudover er Volkswagen netop på trapperne, til vores produktsortiment. Det betyder at du nu kan vælge mellem Ford Peugeot Renault Mercedes og Volkswagen. Ifølge De Danske Bilimportører, er disse 5 bilmærker, de mest populære mærker.

Indlægget er skrevet af

Jonas Hjorth

Jonas er specielt interesseret i, at finde de bedste leasingløsninger, ud fra et forretnings- og regnskabsmæssigt perspektiv. Herudover er han altid up-to-date på seneste miljøregler i bilbranchen.

Del denne artikel
facebook
logo af kassebil.dk
 • Åbningstider:
  Alle ugens dage
  09:00 - 20:00
 • Telefon:
 • CVR:
  41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.