Kassebil.dk tilbyder nu kassebiler fra Mercedes-Benz

Det tyske ikoniske mærke Mercedes-Benz introduceres hermed til vores produktsortiment.

Billede af artiklen: Kassebil.dk tilbyder nu kassebiler fra Mercedes-Benz
Skrevet d. 21. september 2021 · 3 min. læsetid

Leasing er et engelsk udtryk, som vi i mangel på bedre har valgt at adoptere i det danske sprog. Men hvad det helt præcist indebærer, og hvad man skal have styr på inden man indgår i en leasingaftale kan være svært at forstå.

Siden vores opstart i januar har vores sortiment bestået af varebiler fra Nissan, Ford, Peugeot og Renault. Da vores koncept er blevet taget utrolig godt imod af landets håndværkere, mærkede vi at tiden var inde til gå videre med nye mærker, så vi kan tilbyde vores kunder et endnu bredere udvalg. Da Mercedes er en meget genkendt varebil på landets veje, har vi hos Kassebil.dk helt fra begyndelsen ønsket, at Mercedes en dag skulle blive en del af ”kassebils-paletten”. Dette er nu en realitet, og vi kan næsten ikke vente til at vi skal ud og aflevere de første Mercedes varebiler til Danmarks dygtigste håndværkere.

Mercedes varebiler

På Kassebil.dk præsenteres du for de mest populære Mercedes varebiler. Har du udset dig en helt specifik Mercedes varebil som ikke er præsenteret på hjemmesiden, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, da vi kan levere alle modeller og varianter. Vi har blot for overskuelighedens skyld valgt de mest populære.

Mercedes Citan er den mindste i Mercedes-flokken. Dette kommer dig til gode på vejen, hvor du med en næsten lydløs kabine samt perfekte affjedring, får komfort som i en personbil. Med op til 17,9 km/l, kommer en Citan dig også til gode på pengepungen. Er dit lastrumsbehov ikke kolossalt, men vil du stadig have en topklasse varebil, så er Mercedes Citan dit sikre valg.

Mercedes Vito også kendt som ”Mester”-bilen, giver dig en helt ekstraordinær luksusfølelse og markedets bedste køreoplevelse. ”En varebil uden på, en personbil inden” er den mest præcise og forklarende beskrivelse af hvad en Mercedes Vito er.

Mercedes Sprinter er den største i Mercedes-flokken. Med et enormt lastrum på op til 17 kubikmeter, kan man vist roligt sige at behovet for plads er dækket. Alligevel er størrelsen ikke til at mærke når du er ude på farten. Sprinteren er nemlig trimmet fra top til tå, der med en vægtoptimering kombineret med den bedste teknologi, giver dig en uovertruffen køreoplevelse. Spækket med et hav af udstyr og funktioner, er dette en varevogn i absolut særklasse.

Hvorfor vælge en Mercedes

Du skal vælge en Mercedes hvis du ikke vil gå på kompromis i dit valg af varebil. Den tyske kvalitet skinner igennem hele vejen rundt, om du foretrækker design, performance, sikkerhed eller miljø, så vil Mercedes ikke skuffe dig. Derudover har Mercedes en enorm god gensalgsværdi, da den holder sin pris rigtig flot. Det har stor betydning for dig, som enten kører mange kilometer eller som ofte vil skifte til nyt.

Nissan udgår hos Kassebil.dk

Tilgangen af Mercedes betyder et farvel til Nissan. Vi må desværre sande at efterspørgslen af Nissan varebiler ikke har været tilstrækkelig, hvorfor den udgår af vores sortiment. Vi ønsker at være 100% dedikeret i at give vores kunder den bedste rådgivning af varebiler. For bedst muligt at kunne matche kundens behov med vores varebiler, kræver det at vi er knivskarpe på vores produkter. Derfor skal udvalget ikke være for bredt, men det skal stadigvæk kunne imødekomme de forskellige behov og kriterier som køberne har. Det mener vi helt bestemt at vores nuværende mærker Mercedes Peugeot Renault samt Ford kan.

Indlægget er skrevet af

Jonas Hjorth

Jonas er specielt interesseret i, at finde de bedste leasingløsninger, ud fra et forretnings- og regnskabsmæssigt perspektiv. Herudover er han altid up-to-date på seneste miljøregler i bilbranchen.

Del denne artikel
facebook
logo af kassebil.dk
  • Åbningstider:
    Alle ugens dage
    09:00 - 20:00
  • Telefon:
  • CVR:
    41462582

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores seneste kampagnetilbud, tips og tricks og andre spændende nyheder.

© 2021 Kassebil.dk - en del af DNC Group.